• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Tervezési csomagok

Az elérhető szolgáltatások palettája igen széles, ahogyan az igények és a készültségi fokozatok is megbízásonként eltérőek. Az itt feltüntetett csomagok iránymutatóak és az egyedi igények miatt rugalmasan változtathatóak.

Minden esetben egyedi, személyre szabott, részletes árajánlat készül az előzetes egyeztetés alapján, így az árak tájékoztató jellegűek és bruttó árak.


Térszervezési szolgáltatás


Egy új otthon építésénél vagy meglévő felújításánál, bővítésénél, az élethelyzetben történő változások esetén érdemes újragondolni a helyiségek funkcióit. Az optimális elrendezés megtalálásához nyújtanak segítséget a térszervezési tervek.

Mindez vonatkozhat az otthon egészére, de akár egyetlen helyiségre is, melyben több funkció kialakítása szükséges. A tervezés folyamán figyelembe veszem az igények mellett az épületszerkezetben létrehozható és megengedett változtatásokat, elektromos és gépészeti kiállásokat vagy azok mozgathatóságát, az OTÉK szabályokat, az ergonómia alapelveit és természetesen a bútorozhatóságot. 

A térszervezési tervek ideális megoldást jelentenek használt ingatlan eladása vagy vásárlása előtt is. A tervek által előre látható, hogy az adott ingatlanból optimálisan milyen új funkciókat és elrendezést lehet létrehozni. 

A csomag díja: 1.500 - 2.000 Ft/ négyzetméter.

Kérem a térszervezést!

 


Stílus lakberendezési tervezői csomag

Ha csak egy lakóhelyiséget szeretne felújítani, átalakítani vagy felfrissíteni, akkor ez a csomag ideális választás.


Tartalma: 

- személyes vagy online konzultáció, méretek, elképzelések megismerése 
- felmérési alaprajz
- 2 db berendezési vázlatterv, 1 db végleges berendezési vázlatterv, 1 db végleges,                  méretezett berendezési alaprajz, 2-3 db 3D látványterv
- berendezési lista a betervezett bútorokról, világításokról, anyagokról.

A csomag díja: 160.000 Ft / max. 30 m2 méretű lakóhelyiség. (Több helyiség esetén egyedi árat adok.)


Kérem a Stílus csomagot!  

 Kényelem lakberendezési / belsőépítészeti tervezői csomag

Ha felújítás során új elrendezést szeretne, burkolatokkal, világításokkal, textúrákkal vagy tanácstalan az újépítésű otthona optimális berendezésében, anyagok, színek összehangolásában, akkor a Kényelem lakberendezési / belsőépítészeti tervezői csomag a kedvező választás.

Tartalma:

- személyes és/vagy online konzultáció, méretek, elképzelések megismerése 
- egyedi árajánlat készítése
- felmérési alaprajz
- tervdokumentáció összeállítása:
helyiségenként 2 db berendezési vázlatterv, 1 db végleges berendezési vázlatterv, 2-3 db 3D látványtervek, falnézetek, méretezett bontási – építési tervek, elektromos koncepciótervek: kapcsolók, dugaljak, kiállások terve, gépészeti koncepciótervek a vizes kiállásokról, beépítendő bútorok terve (pl. konyhabútor, fürdőszoba bútor, gardrób stb. asztalosnak átadható kivitelben)
- berendezési lista a betervezett bútorokról, világításokról, anyagokról, beszerzési helyekről
- beszerzéstámogatás: anyagválasztás 2 alkalommal
- igény esetén egyeztetés a társtervezőkkel, szakági kivitelezőkkel
- folyamatos konzultáció e-mail-en, telefonon.


A csomag díja: 8.900 – 13.900 Ft / négyzetméter

Az ár tájékoztató jellegű, mindig egyedi árajánlatot adok!


Egyedi árajánlatot kérek!Prémium lakberendezési / belsőépítészeti tervezői csomag

Ha teljes körű lakberendezési / belsőépítészeti tervezést szeretne, ahol szinte minden gondot leveszek a válláról, segítek a döntéselőkészítésben és beszerzésekben, akkor a Prémium lakberendezési / belsőépítészeti tervezői csomag a tökéletes választás.

Tartalma:

- személyes és/vagy online konzultáció, méretek, elképzelések megismerése
- egyedi árajánlat készítése
- felmérési alaprajz
- tervdokumentáció összeállítása:
helyiségenként 2 db berendezési vázlatterv, 1 db végleges berendezési vázlatterv, 2-3 db 3D látványtervek, falnézetek, méretezett bontási – építési tervek, elektromos koncepciótervek: kapcsolók, dugaljak, kiállások terve, gépészeti koncepciótervek a vizes kiállásokról, gipszkartonozási és álmennyezeti tervek, burkolatkiosztási tervek padlón és falakon, egyedi falburkolatok, tapéták, textilek kiválasztása függönyözés tervezése, beépítendő bútorok terve (pl. konyhabútor, fürdőszoba bútor, gardrób stb. asztalosnak átadható kivitelben),
- konszignációs lista a betervezett és kereskedelemben kapható bútorokról, világításokról, anyagokról, beszerzési helyekről, költségvetési tervvel
- döntéselőkészítés: berendezési tárgyak felkutatása, beszerzéshez árajánlatok bekérése
- kapcsolattartás beszállítókkal, gyártókkal
- beszerzéstámogatás: anyagválasztás 4 alkalommal
- egyeztetés a társtervezőkkel, szakági kivitelezőkkel
- helyszíni egyeztetések a kivitelezés elősegítésére
-  folyamatos konzultáció e-mail-en, telefonon.A csomag díja: 13.900 – 19.900 Ft / négyzetméter


Az ár tájékoztató jellegű, mindig egyedi árajánlatot adok!Nyíregyháza közigazgatási területén belül a személyes konzultáció díjmentes, más helyekre 150 Ft/km útiköltséget kalkulálok.
Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?