• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768
Szenvedéllyel szeretek mindent, ami az építkezésekkel, ingatlanokkal, belsőépítészettel és lakberendezéssel kapcsolatos.

Több, mint 20 évvel ezelőtt szülővárosomban, Debrecenben szereztem magasépítő technikusi oklevelet és a kivitelezésszervezői diplomámat, melyet sok-sok építőiparban eltöltött év követett. A kivitelezések előkészítése és nyomon követése  közben számtalan szakmai tapasztalatot szereztem, melyet a mai napig hasznosítok. Később felismertem, hogy az építőipari szakma legszebb része állt hozzám a legközelebb már a kezdetektől fogva, így korábbi, szerteágazó műszaki ismereteim birtokában elvégeztem Budapesten egy lakberendező képzést, mely megerősített abban, hogy bár az építőipar minden területén nagyon szerettem tevékenykedni, a lakberendezés, a belsőépítészet hozta meg számomra azt, ahol igazán fel tudom használni a sokéves szakmai tapasztalataimat, ötvözve az alkotással és kreativitással.

A lakberendezési megbízások számomra megtisztelőek, ahol ügyfeleim személyes élettereit tervezhetem, szakmai szempontok és az esztétikum mentén segíthetek optimális, funkcionális és kényelmes helyet kialakítani a mindennapi élethez, a pihenéshez, a feltöltődéshez és a munkához. Ami legtöbbször megbízóimnak nyűg és probléma, nekem izgalmas út, kihívás. A mai napig lelkesítően hat rám, ha egy építkezésre helyszíni bejárásra megyek vagy ha különböző szakágak képviselőivel egyeztetek.

Többféle lakberendezési stílus áll hozzám közel és ha igény mutatkozik rá, igyekszem a következő trendek szerint tervezni, melyhez a hazai és külföldi újdonságok, innovációk figyelemmel kísérése a mindennapjaim része. Évek óta blogot írok az aktuális trendekről, inspiráló lakberendezési tippekről.

 

Szakmai előéletem okán, tapasztalataim birtokában így vállalom a klasszikus lakberendezési szolgáltatásokon túlmutató, az ingatlanokkal kapcsolatos feladatokat is, mint például az ingatlan értékesítéshez vagy vásárláshoz kapcsolódó szakmai tanácsadást, felújításhoz vagy új építéshez kötődő részlettervek készítését, költségvetés készítést, döntéselőkészítésben való részvételt az általam bekért árajánlatok alapján és projektmenedzsmentet.

 

Ha Ön is szeretne szép, kényelmes és praktikus otthont, a felújítást vagy az építkezést stresszmentesen kezelni, szeretne több időt tölteni a családjával és a munkájára koncentrálni, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeimen, akár részfeladatokra vagy komplett megbízásra!


Ungvári Anikó / lakberendező


Az otthonesstilus.hu weboldalon elhelyezett látványtervek, leírások, szövegek és megnevezések a szerző szellemi tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyköteles, ennek hiánya jogi következményeket von maga után!

Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?