• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Szenvedéllyel szeretek mindent, ami az építkezésekkel, ingatlanokkal, lakberendezéssel kapcsolatos.

Több, mint 20 évvel ezelőtt szülővárosomban, Debrecenben szereztem magasépítő technikusi oklevelet és a főiskolai diplomámat, melyet sok-sok építőiparban eltöltött év követett. A kivitelezések előkészítése és nyomon követése közben számtalan szakmai tapasztalatot szereztem, melyet a mai napig hasznosítok. A fiam születése után az ingatlanközvetítés kapcsán még több ingatlantípus került látókörömbe, mely szintén sok tapasztalatot jelentett. Később felismertem, hogy az építőipari szakma legszebb része állt hozzám a legközelebb már a kezdetektől fogva, így korábbi, szerteágazó műszaki ismereteim birtokában elvégeztem Budapesten egy lakberendező képzést, mely megerősített abban, hogy bár az építőipar minden területén nagyon szerettem tevékenykedni, a lakberendezés hozta meg számomra azt, ahol igazán fel tudom használni a sokéves szakmai tapasztalataimat, ötvözve az alkotással és kreativitással.

A lakberendezési megbízások számomra megtisztelőek, ahol ügyfeleim személyes élettereit tervezhetem, szakmai szempontok és az esztétikum mentén segíthetek optimális, funkcionális és kényelmes helyet kialakítani a mindennapi élethez, a pihenéshez, a feltöltődéshez és a munkához. Ami legtöbbször megbízóimnak nyűg és probléma, nekem izgalmas út, kihívás. A mai napig lelkesítően hat rám, ha egy építkezésre helyszíni bejárásra megyek vagy ha különböző szakágak képviselőivel egyeztetek.

Többféle lakberendezési stílus áll hozzám közel és ha igény mutatkozik rá, igyekszem a következő trendek szerint tervezni, melyhez a hazai és külföldi újdonságok, innovációk figyelemmel kísérése a mindennapjaim része. Évek óta blogot írok az aktuális trendekről, inspiráló lakberendezési tippekről.

 

Szakmai előéletem okán, tapasztalataim birtokában így vállalom a klasszikus lakberendezési szolgáltatásokon túlmutató, az ingatlanokkal kapcsolatos feladatokat is, mint például az ingatlan értékesítéshez vagy vásárláshoz kapcsolódó szakmai tanácsadást, felújításhoz vagy új építéshez kötődő részlettervek készítését, költségvetés készítést, döntéselőkészítésben való részvételt az általam bekért árajánlatok alapján.

 

Ha Ön is szeretne szép, kényelmes és praktikus otthont, a felújítást vagy az építkezést stresszmentesen kezelni, szeretne több időt tölteni a családjával és a munkájára koncentrálni, akkor keressen bizalommal az elérhetőségeimen, akár részfeladatokra vagy komplett megbízásra!


Ungvári AnikóSzeretne lakberendezési szolgáltatást igénybe venni?