• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Projekt részletei

Az újépítésű lakás előterének, nappali - konyha - étkezőjének, hálószobájának és tetőtéri szoba gardróbjának tervezése volt a Megbízói kérés. A tervezés fő szempontja a tárolókapacitások maximális kihasználása a terek zsúfoltsága nélkül, külön figyelmet fordítva a finomabb vonalvezetésre, színekre. Meglévő bútorok és berendezési tárgyak betervezése is történt, igazítva a stílusukat a tervekhez. 

A nappali tároló - és médiabútora az épületszerkezetből adódó síkbeli ugrásokat is rejtik, egységes frontot teremtve a térben. A tetőtérbe vezető lépcső alatti tároló a mindennapi használatban lévő táskákat is rejti, emellett az előszobából hiányzó leülőrészt is hivatott pótolni. 

A konyha és az étkező térkihasználása, bútorozása követi a kérést a tárolóhelyek maximalizálására. Az étkezőasztal fix elem, de rejtett vendéglappal tovább bővíthető. 

A hálószoba, mely home office-ként és gardróbként is szolgál, visszafogott, semleges színeket kapott. A bútorzat egységessége nem terheli az összképet, felülete és fogantyú nélkülisége homogenizálja a frontok megjelenését. 

A tetőtéri gardróbbútor színben igazodott  a helyiség fiatal tulajdonosának életkorához, ám megjelenése egységes a lakás többi bútorzatához. 

Írjon nekem

Munkáim

Tekintse meg néhány munkámat

Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?