• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Projekt részletei

Családi ház megújulásának látványtervei, ahol a közösségi helyiségek mellett a fő hálószoba és a vizes helyiségek is átalakultak, felfrissültek. 

A 2000-ben épült családi ház felújítása során a kézmosó helyiség látványos, tapétázott felületet kapott a mosdó mögött, mely különlegessé teszi a helyiségben maradó, jó állapotú falburkolatokat. A térelválasztó hasznosan szeparálja a hosszúkás helyiséget és egyúttal intimitást ad.

A tetőtéri fürdőszoba teljesen megújult, új burkolatokat, zuhanyzós kádat, falsík alatti nyomógombos wc tartályt, új mosdószekrényt kapott. A helyiség fókuszpontja  a kád mögötti levélmintás burkolat, melyet a világos burkolatok még jobban kiemelnek. 

A hálószobai falfelületek tapétát és faldekorációként lamellákat kaptak,  a hangulatvilágításról pedig a gipszkartonba rejtett ledek gondoskodnak.

A nappalival egybefüggő étkező látványos része a mennyezeti faburkolat, mely megegyezik a konyhabútor bútorfrontjaival. A  sötét tónusa elegánssá teszi a helyiséget, kiváló alapot adva a központi világításnak. 

A ház majdnem minden helyisége új festést, tapétázást és függönyöket kapott. 


A kivitelezés megvalósulása tervezői projektvezetés és koordináció mellett zajlott, elősegítve így a folyamatok gördülékenységét.

Írjon nekem

Munkáim

Tekintse meg néhány munkámat

Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?