• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Projekt részletei

Nappali, étkező és hálószoba felújításának látványtervei, ahol a cél a megújulás mellett az egységes és monokróm színvilág megteremtése volt. 

A nappaliban a leghosszabb falfelületre betonhatású tapéta került, melyet antarcitszínű lamellák fognak közre. Az ülőgarnitúrával szemközti falra struktúrált felületű kőfurnér burkolat készült, mely hatásos kontrasztot teremt a világos padlóval. 

Az étkezőben egy korábbi ajtó megszüntetése után rejtett gardrób került kialakításra, melynél a cél az volt, hogy ne legyen bútorjellege, ne uralja az étkezőt. Ezt a lamellás és kőfurnéros frontokkal, rejtett fogantyúkkal sikerült elérni, amellett, hogy a bútor méretes tárolókapacitással bír. A helyiségben a monokróm színeket az asztal és pár szék türkizes színe fűszerez.

A korábbi hálószobában a megújulás mellett gardrób kialakításra volt igény, melyet leválasztással értünk el. A gardróbban nyitott polcokkal, fiókokkal,  akasztós részekkel és függőleges ledvilágítással terveztem, hogy a mindennapokban minden a kényelmet szolgálja. 

Írjon nekem

Munkáim

Tekintse meg néhány munkámat

Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?