• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Projekt részletei

A családi ház felújításának első lépése a terek újragondolása volt, így született a hatalmas nappaliból leválasztott hálószoba, melyhez közvetlen kapcsolatot nyitottunk a fürdőszobához a mindennapi kényelem jegyében. A hálóhelyiség fókuszába a levélmintás tapéta került, ami a természetet idézi színeivel és mintázatával. A földszinti fürdőszoba petrolkék burkolata kiemeli a fehér szanitereket, két bejárata praktikus megoldásnak bizonyul.

A földszinten lévő külön mellékhelyiség egy előtér és WC helyiség egybenyitásából jött létre, melynek látványeleme a hátfalon lévő patchwork mintás burkolat. 

A tetőtérben lévő, meglehetősen szűkös fürdőszoba és az annál is kényelmetlenebb mellékhelyiség egybenyitásából egy ideális léptékű zuhanyzó készült, végfalán látványos levélmintás burkolattal, oldalfalán tárolóbútorokkal. 

A konyha teljesen új bútorzatot és burkolatokat kapott. A házban lévő színes berendezések jegyében a kék színű bútor a fahatású padlólappal, a világos munkalappal és világos konyhai hátfallal egységet és összhangot teremt. 


Írjon nekem

Munkáim

Tekintse meg néhány munkámat

Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?