• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Ingatlanértéket növelő szolgáltatás

A szolgáltatás lényegi része a meglévő, eladásra vagy kiadásra szánt ingatlanokból látványtervek segítségével optimális jövőképet adni a leendő vevőknek, bérlőknek.


Minden esetben az értéknövelés a cél, hogy a leendő potenciális vevő vagy bérlő tetszését elnyerje az adott ingatlan, vonzó legyen, így időben lerövidíthető az eladás, a bérbe adás, értékben realizálható a növekedés.

A lakhatatlan terekből lakható terek létrehozása kulcsfontosságú, mellyel a leendő vevők vagy bérlők könnyen tudnak azonosulni, így az eladási idő lerövidül, az ár maximalizálható.

Sokszor csak egy másik nézőpont, a terekben vagy azok átszervezésében rejlő lehetőségek is már látványos változást hozhatnak egy olyan piacon, ahol az egyre növekvő ingatlanárak miatt a leendő vevők a legjobb, leghasznosabb választást keresik.

Hozzuk ki a legtöbbet az értékesítésre vagy bérbeadásra szánt ingatlanból a látványtervek segítségével!

A szolgáltatás költségbecsléssel együtt is igénybe vehető.


Tájékoztató ár:

  • Ingatlanértéknövelő szolgáltatás látványtervekkel, ahol lehetőség van több optimális variációra, mellyel könnyebb bemutatni a leendő vevőknek, bérlőknek a megvalósítható funkciókat, térszervezési lehetőségeket és ezáltal piacképesebbé tehető az ingatlan.

            Díja: 2.900 Ft – 5.900 Ft/ m2

            A díj függ az ingatlan állapotától, méretétől, a terek bonyolultságától. 


A szolgáltatás online  és személyesen is elérhető!

Kérem az értéknövelő szolgáltatást!


Helyszíni kiszállás díja Nyíregyháza közigazgatási területén belül díjmentes, más településekre 150 Ft/km, a megtett km oda - vissza értendő. Szeretne lakberendezési / belsőépítészeti szolgáltatást igénybe venni?