• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Lakberendezési tanácsadás

Ha az otthona, irodája vagy üzlete kialakításánál, felújításánál bizonytalan vagy a többféle stílusból, színből nem áll össze a végső, vágyott enteriőr, akkor a lakberendezési tanácsadás a segítség. Ez szólhat komplett kialakítással kapcsolatos kérdésekről, koncepcióról, berendezésről vagy színválasztásról, a kérdések tanácsadás keretén belül megválaszolásra kerülnek.  

A lakberendezési tanácsadás menete: 

  • Küldje el a kérdéseket, fotóval és ha szükséges alaprajzzal mellékelve.
  • Felveszem Önnel a kapcsolatot és személyesen vagy online konzultálunk, amikor elmondom a szakmai elképzeléseimet a kérdéssel kapcsolatban. 

A tanácsadás igény szerint kiterjed térszervezési kérdésekre, funkcionalitásra, szín- és anyagválasztásra, berendezési tárgyak, burkolatok, világítási berendezések ajánlására. 

Ez lehet egyszeri alkalom vagy ha további tervekre, komplett tervezési munkára van szüksége, egyedi árajánlatadást követően lépünk tovább. 

Az egyszeri lakberendezési tanácsadás díja 15.000 Ft/óra, mely összeg a további tervezési munkák esetén a tervezési díjba beszámításra kerül.

Ez a díj az online tanácsadásra országosan vonatkozik, a személyes tanácsadás esetén a helyszíni kiszállási díjjal egészül ki. A helyszíni kiszállás díja Nyíregyháza és Debrecen közigazgatási területein belül díjmentes, más településekre 120 Ft/km, a megtett km oda - vissza értendő. 

A fenti ár tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek.

Ungvári Anikó
lakberendező


Szeretne lakberendezési szolgáltatást igénybe venni?