• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Inspiráció a 2021-es fürdőszobai trendekhez

Amikor felújítást vagy új otthont tervezünk, a prioritások között a fürdőszoba enteriőrjének kialakítása többnyire dobogós helyen szerepel. Ebben a helyiségben indítjuk és fejezzük be a napunkat, így atmoszférája, színei meghatározzák a hangulatunkat, legyen szó akár egy reggeli gyors zuhanyzásról vagy az esti, hosszabb, kádban töltött relaxálásról. Az alábbi összeállítás inspirációt ad az idén felújítást vagy új fürdőszoba kialakítását tervezők részére.

 

Látványos világítási megoldások

A világítási megoldások idén kiemelt szerepet kapnak a fürdőszobák tervezésénél. A hangsúlyosabb mennyezeti világítások mellett a dekoratív tükörvilágítások, a rejtett ledvilágítások mind a luxus érzetét keltik. A megfelelő IP védettség mellett bátran kísérletezzünk látványos világítási berendezésekkel.

Forrás

Márványminta

Idén a márványminta továbbra is vezető szerepet tölt be a fürdőszobák burkolásánál. Választhatunk többféle szín és mintázat között, a végeredmény lenyűgöző lesz. Ha a márványmintás burkolatot fém dekorelemmel választjuk el, a hatás még impozánsabb lesz.