• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Ingatlanfelkészítés eladásra vagy bérbeadásra

Ez a szolgáltatás, - ismertebb nevén a home staging - az otthon eladásra vagy kiadásra való felkészítését jelenti, legtöbbször komolyabb felújítás nélkül.

Minden esetben az értéknövelés a cél, hogy a leendő potenciális vevő vagy bérlő tetszését elnyerje az adott ingatlan, vonzó legyen, így időben lerövidíthető az eladás, a bérbe adás, értékben realizálható a növekedés.

A felkészítés során az első benyomásra történő fókuszálás a legfőbb szempont. A lakhatatlan terekből lakható terek létrehozása kulcsfontosságú, mellyel a leendő vevők vagy bérlők könnyen tudnak azonosulni, így az eladási idő lerövidül, az ár maximalizálható.

Sokszor csak egy másik nézőpont, az apróbb hibák javítása is már látványos változást hozhat egy olyan piacon, ahol az egyre növekvő ingatlanárak miatt a leendő vevők a legjobb választást keresik.

Hozzuk ki a legtöbbet az értékesítésre vagy bérbeadásra szánt ingatlanból a felkészítés segítségével!


Tájékoztató árak az ingatlanfelkészítési szolgáltatásokhoz:

  • Ingatlanfelkészítési tanácsadás, amikor személyesen megtekintem az ingatlant és a helyszíni konzultáció keretén belül elmondom, hogyan lehetne még többet kihozni az ingatlanból az optimális értékesítéshez.

            Díja: 40.000 Ft/ óra

            Plusz szolgáltatásként írásos emlékeztető kérése 20.000 Ft felárat jelent.

  • Ingatlanfelkészítés fotózáshoz, vázlatos tervek nélkül.

            Díja: 2.900 Ft/m2-től.

  • Ingatlanfelkészítés vázlatos tervekkel, ahol lehetőség van több variációra, mellyel könnyebb bemutatni a leendő vevőknek a megvalósítható funkciókat és a térszervezési lehetőségeket.

            Díja: 4.900 Ft – 6.900 Ft/ m2

Lehetőség van a fentiek kombinációjára vagy az ingatlan állapotától függően más opciókra is, ezzel kapcsolatban kérjen egyedi árajánlatot! 


Helyszíni kiszállás díja Nyíregyháza közigazgatási területén belül díjmentes, más településekre 150 Ft/km, a megtett km oda - vissza értendő. 


Ungvári Anikó

lakberendező

Szeretne lakberendezési szolgáltatást igénybe venni?