• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Konyhabútor tervezése

A konyhabútor tervezése az egyik legkomplexebb feladat és rengeteg olyan apróság okozhat később gondot, melyet egy átgondolt, alapos tervezéssel megelőzhettünk volna. 

Az ideális konyha praktikus, funkcionális, ergonómiailag megfelelő és nem utolsósorban esztétikus. A helyiség mérete, tájolása,  a közlekedési területek és a technológiai sorrend nagy mértékben meghatározzák az optimális kialakítást, melyhez a megjelenést, látványt megtalálni nem mindig egyszerű feladat.

Konyhabútor tervezési szolgáltatásom ebben nyújt segítséget, legyen szó akár előregyártott elemes bútorokból készült konyháról, akár egyedileg készült bútorokról. 

Tervezés során a színek, anyagok, textúrák összhangja mellett külön gondot fordítok a mindennapi használhatóságra, a látható és rejtett tárolókra, a megfelelő megvilágításra és a dugaljak mennyiségére. 

A komplett konyhatervezési szolgáltatás alaprajzi tervezésből, falnézetekből, 3D látványtervekből, részletes bútortervekből, elemlistákból, elektromos és gépészeti koncepciótervekből, anyagmeghatározásból áll. 


A tervezési díj a helyszíni felmérés és egyedi árajánlat alapján kerül meghatározásra.

Ha szeretné igénybe venni a konyhabútor tervezési szolgáltatást, vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk időpontot!


Ungvári Anikó 

lakberendező

Szeretne lakberendezési szolgáltatást igénybe venni?