• otthonlakberendezes@gmail.com
  • +36 30 186 5768

Klasszikus kék inspirációk a lakberendezésben

Leatrice Eiseman, Pantone Color Institute igazgatójának megfogalmazásában: „A határtalan kék esti égboltot megidéző Pantone 19-4052 Classic Blue a nyilvánvalón túli fürkészésére, a gondolkodásunk tágítására csábít bennünket, mélyebb gondolkodásra sarkall, szélesíti a perspektívánkat, megnyitja a kommunikáció áramlását”.

Amíg az idei szín a Living Coral, ami vidám, élénk szín, addig a Classic Blue nyugodt, békés szín, mely a nyugalomra, belső gondolatokra helyezi a hangsúlyt, hogy ezzel stabil alapot szerezzünk életünknek és a technológiai fejlődés mellett az emberi gondolkodás kerüljön fókuszba.


Hogyan használjuk otthonunkban a klasszikus kék színt? 

A klasszikus kék elegánsan egyszerű szín, melyet további színekkel használva különböző hatásokat érhetünk el. A fehérrel a tisztaság érzetét erősítjük, fürdőszobákba, konyhákba ezért kifejezetten ideális szín. A falakon egy oldalon használva frissítőleg hat, míg az összes falfelületen való megjelenése mély nyugalmat áraszt. Ha az arany színnel kombináljuk, fokozhatjuk az eleganciáját és igazán lenyűgöző párost alkot a lágy rózsaszínnel. A smaragdzöld és a klasszikus kék együttes alkalmazása kifejezetten vagány választás az utóbbi időszak színtelen, szürke enteriőrjei után.

Bejegyzés megosztása

Szeretne lakberendezési szolgáltatást igénybe venni?